Sant Jordi patró de Catalunya fa que cada 23 d’abril sigui un dia molt especial per totes les persones que formen part de la societat catalana.
Aquesta Diada de Sant Jordi  he tingut la gran sort de compartir-la signant llibres amb la meva dona, amics i amigues de l’Associació Abarta.
Abarta, amb esforç i un cor ple d’humanitat, porta a terme un projecte solidàri per ajudar a poblacions de pobresa extrema del Níger (Àfrica). Tenen tota la meva admiració per l’entrega i l’ajuda solidaria que estan donant a persones amb una gran desigualtat social.
Aquesta vegada he volgut col·labora amb Abarta, donant una part dels llibres venuts al seu projecte. Un petit granet de sorra, però amb tot el cor, perquè mai es suficient per arribar a totes les persones que malauradament, per la raó que sigui, cada dia es una lluita de supervivència.  
Ha sigut un dia una mica esgotador pel meu estat de salut, però ple de felicitat, lluita, esperança, solidaritat i amistat. La benzina que necessito per anar endavant.
Els carrers de Terrassa, plens de roses i llibres, han impregnat tota la ciutat d’un colorit  i fragància molt especial per tots el Terrassencs.
Mil gràcies a totes les persones i amics que heu passat per l’estand i heu fet possible d’aquest dia un record inoblidable, ple d’alegria i solidaritat.